masse har skjedd og skjerpings!

Hallo!

Masse har skjedd siden jeg blogget sist.. f.eks at hamsteren min døde på onsdag, rip. Den skulle avlives p.g.a svulst den dagen, men så skulle jeg og mari vekke den da, også kom den aldri opp.. Så vi letta opp den hamsternesten, og der lå hamsteren min helt flat med øynene nesten helt poppa ut, dakar. Jaja, jeg og Mari hadde en begravelse, også var det egentlig glemt^^ Beste for lille Fluffy, ja, hu het Fluffy.
På Torsdag var jeg på ridetur, jeg og Mari. Mari var med meg til Katla, men jeg red for det meste, Mari hadde ikke så veldig lyst, ferdig med det!:) Men vi var på ridetur i to timer, og det var sykt koselig, bare at Katla prøvde å bukke i steden for å galoppere, hehe. Det er bare gøy!
I går skjedde det ikke no' spesielt. Satt å spiste ostepop, haha.
I dag så har jeg vært på russerevy med Mari, Maren og Hanne, sykt gøy, haha. Gleder meg til jeg blir russ, drite meg ut på den måten som de gjør! Etter russerevyen gikk jeg og Mari hjem, mens Hanne og Maren var på Dokka litt lenger. Jeg og Mari gikk hver til oss. Da jeg var hjemme hoppet jeg i rideklærne og dro til Katla, da red jeg på en passe lang tur, fyflate! Hesten har plutselig fått fortere galopp??! Hahah, var i allefall kjempe morsomt, gikk nok veldig fort i galopp, men det er det beste!
Da jeg var hjemme tok jeg på meg andre klær, spiste og hoppa litt på trampolina, du skjønner jeg satt opp trampolina her om dagen, i går... hehehe:DDDD Også rydda jeg rommet, jeg synes jeg har vært flink, jeg har rydda, støvsugd og ja.. :)

SKJERPINGS.. JEG SKAL BLOGGE HVER DAG, SORRY.. MEN HAR LIKSOM IKKE VÆRT HELT KEEN PÅ Å BLOGGE...

 

SORRY FOR VEEEEEELDIG LANGT INNLEGG!

//Thea

HVA SYNES DU OM DET SOM HAR SKJEDD MENS JEG IKKE HAR BLOGGET?

Én kommentar

Postet av: Elisabeth

Dato: 18.mar.2012 Klokken: 10:07

haha forunder meg ikke at du spiste osepop <33
-

Skriv en ny kommentar

hits