januar 2012

Iskaffe

Heihei.

 

Jeg har vært hos Emma i dag og fått vite en suuuper nyhet, den er 99% sikker, alt er hemmelig enda, så ingen får vite noe, uansett! 

Vi har lagd iskaffe, våres egen, det er hemmelig oppskrift, haha. Den var syykt god, men vi drakk to store glass, så begge vart ganske mette og litt kvalme, haha. Det kommer bilder av iskaffen i morgen, emma må legge ut bildene på pc'n sin og det gjør hun i morgen, for hun gidder ikke nå, hehe.

Jeg har hatt en super dag. <3

NO PICTURES TO DAY.

 

-Thea

Q. Har du lagd din egen iskaffe før?

Q. Liker du iskaffe?  

Raskt innlegg!

Hei.

Nå tenkte jeg å blogge et kjapt innlegg før jeg stikker på skolen. Føler meg ikke helt i form i dag, men jeg skal prøve, det bruker på å gå over utover dagen, men har ikke vært i hundre hele helga heller, såå. Nå sitter jeg og ser på TLC-Norge, små folk stor verden, hihi. Skal møte Sandra ved et slags hus før vi går til skolen sammen, det gjør vi hver skoledag, haha. 

JEG HAR BLITT AVHENGIG(??) elns av lip smacker!! 

 

-Thea

liker du å bruke lipsmacker?

Godteri, namnam

Hei.

Først skal jeg bare fortelle om dagen min, før overskriften. Jeg har vært å ridd i dag, og Mari var med meg! Vi red først på tur, barbak. Ooog.. selvfølgelig galopperer vi. Jeg kjenner jo Katla bedre, så jeg tørr jo å galoppere barbak, men det gjorde Mari også! For første gang galopperte hun barbak! *klappklapp* Vi hadde det gøy på turen, og kom tilbake til stallen, da tok vi på salen og red på jordet, da var plutselig moroa over.. da jeg hadde ridd litt, skulle Mari opp, hun red i en slags sving også datt hesten, Mari datt av og hesten oppå. Vi måtte hente noen voksne, for Mari klarte ikke å komme seg opp, hun hadde så vondt i foten... med hesten gikk alt bra, og jeg salte av og tok henne på jordet der hun går. Så dro vi hjem, eller, vi kjørte Mari hjem, også kom jeg meg hjem. På vei hjem dro vi innom en kiosk midt inne i landsbyen! Vi fikk femti kroner hver av mamma, hihi. Så vi kjøpte oss en del godis. Mari kommer kanskje til meg etterpå, fordi det går bra med henne.

Nå sitter jeg å ser på 4-stjerners middag og spiser godiset, namnam. Vil dere ha noen bilder av godiset, hihi, jaa! Nå svarte jeg for dere, men. 


namnam

 
 kjærlighet, den er så søt. c:

 

 


eheh, ja.. jeg har åpna den, den heter fluffy stuff.. litt kult, for hamsteren min heter Fluffy, hahahahah...

  

 

jeg har informert dere, det er cambilder, og det SUGER! 
men, nå skal jeg kose meg videre med godis<3 

 

 

-Thea

Q. Får du lov til å spise godis på søndager?

 

ps. det får jeg, haha..  

Våken!

Hei.

Jeg er våken alt nå?! det er jo sykt tidlig, men det får gå. For jeg klarer ikke å sovne igjen, så da får jeg sitte på pcn. Jeg kan jo si litt om hva jeg gjorde i går etter at jeg blogga; ingenting! okei, litt, da. Jeg skulle egentlig til Emma men orket ikke, så jeg bare slappa av, spise taco pizza og så på mgp! Også begynte jeg å rydde rommet, noe som vil si at jeg ikke er ferdig.... noe som vil si at det er ekstra rotete på rommet mitt nå.. I dag så skal jeg det som det kommer til å bli mye av på bloggen, og det som betyr mest for meg i livet(uten om familien og bestevenner) nemliiig...... ridning! Hest! Ja, jeg er så heldig å får lånee en flott islandshoppe inni blandt, som jeg red fast på før, hun heter Katla og er 13 år, hvis jeg  husker riktig? For når jeg slutta å ri på Katla, begynte jeg å ri på ridetimer, på Valdres-Stallen! For drømmen er en egen hest, og da er det fint å ta noen ridetimer! ps: jeg får ikke egen hest etter fem ridetimer, jeg har gått på ridekurs, ridd siden jeg var 3år, hatt hest på helfor og vært på rideleir et par ganger! Men, nå begynte jeg med noen helt annet enn jeg skulle fortelle om.. Utenom at jeg skal ri håper jeg at Mari blir med på en joggetur! Da er min Søndag i boks, for Søndager er alltid kjedelige, kanskje ikke denne blir? ;)

 

Dette vart et langt innlegg, nå kommer et bilde av meg på rideleir for tre år siden! 

 vet jeg har rart uttrykk og lange tøyler. 

 

-Thea

Q. Liker du hester/ går du på ridekurs? Eller har du kanskje egen hest? 

Hva kommer jeg til å blogge om og hvordan?

Hei.

Da har jeg lagd meg blogg! Har hatt andre blogger før, men alle har blitt så "dårlige", men denne gangen skal jeg skjerpe meg, og skrive flere ganger enn en gang i uken, blir vel alt fra en til tre ganger om dagen. Tre synes jeg egentlig blir litt rart, haha. Vet ikke hvorfor, men jeg synes det bare. Kommer nok til å bli to ganger om dagen. 

Jeg kommer til å blogge om hverdagen, outfit, venner og hester. Pluss mere, det som faller meg inn, egentlig. For tiden har jeg ikke noe bra kamera, bare ett som blir tomt for strøm etter at jeg har tatt 3 bilder, så får jo ikke brukt det, så det blir cambilder noe som suuuuger, men håper på bedre kamera etter hvert! :)

 

Noen bilder av meg, så dere ser hvordan skriveren bak bloggen ser ut.

Det er ikke så fine bilder, men har ingen andre akkurat nå. 

 

Det var litt forskjellig størrelse på de, men det får gå! 

 

 

-Thea

ps: DESIGN KOMMER SENERE. 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

thebra

+Add meg som venn

Jeg er ei jente på tolv år, jeg elsker hester, Justin Bieber, cupcakes og One Direction! <3

Søk i bloggen

hits