februar 2012

God natt!

Da skal jeg vel skru av pcn og slukke lyset, bare jeg får spilt en eller to runder til på tetris på facebook. Fortsatt like hekta!!
I morra kommer forresten Elisabeth(pushpushpush) til meg. Det blir koos, hun skal ha med kameraet sitt, og hun har et sånn speilrefleks kamera, vet ikke helt hva slags merke og sånn jeg, haha. Og da tenkte vi å gå ned i Dokka å ha mågjørevideo, noe som vil si at vi skal gå bort til folk osv.. men vi blir ikke med på å stjele ting i butikker. Men jeg tror at alt annet er ålreit, eller, nesten alt annet!  Så dere kan bare komme med forslag, kjedelig om vi må finne på alle tingene selv haha. Det blir ikke noe bra i så fall!


//Thea

HVA SKAL DU I MORGEN? :))

blogg.no konkurranse

Jeg har sykt lyst på og trenger den nokia telefonen Lumia 800.
Grunnen til at jeg trenger den er at jeg har bare en sånn sykt gammel nokia som mamma hadde før, fordi min vart stjelt på skolen, alle telefoner er så dyre og vi kan ikke bare kjøpe og kjøpe. Og jeg har ikke råd selv heller, den telefonen jeg har nå har sprekker på skjermen, også er hele teipa inn for hvis ikke detter tastaturet av osv.. Også er det sykt flaut å gå med en sånn telefon blandt folk, så jeg har aldri med telefonen min noen steder, for SÅ flaut er det! Håper virkelig jeg vinner den, for jeg trenger den!! virkelig..

Klikk her for å lese mer om hvordan du kan vinne!


Klikk her for å besøke Nokias Facebook side hvis du ønsker å lese mer om Lumia 800

what a beautiful day

Hellu!

 

I dag er det sol og blå himmel, og snøen smelter sikkert litt i løpet av dagen, det er ikke igjen mye snø her jeg bor! Og det liker jeg veldig mye, men det er sykt glatt, da.
I dag skal jeg sikkert ikke så mye, storesøss kommer kanskje en tur fordi jeg kjeder meg i vinterferien, alle er ute på ting, utenom meg! :c Sådaså.


ehheha, har ikke sminka meg. WOW, THAT SMILE! et falsk et også.

 

//Thea

ER DET IGJEN MYE SNØ DER DU BOR?

Svar på spørsmålsrunden..

.. som var for sykt lenge siden! Jeg hadde lagd video, redigert den og skulle legge den ut på bloggen for en stund siden, men det funka ikke! Og jeg rett og slett vært så lat at jeg ikke har skrevet det enda! Men nå skjer det, endelig. Og til mine nye lesere, da får dere vite litt mere om meg også!

 

-Hvorfor er du så pen?

Er jeg så pen da? hehe. Takk da:)

-Hva har du i sminkepungen?

Sminke, haha. Men kan legge ut en bildeserie av det en gang!

-Hva er din favorittmat og drikke?
Favorittmat er taco eller innbakte pølser(haha) og favorittdrikke er fanta, hvis det er sånn du mener..?
-Hva heter yndlingshesten din?
Har ikke bare en yndlingshest, men kan skrive alle jeg. Katla, Rande, Gray Me, Kimbo, Destiny, Missy.. også er det alltid noen jeg har glemt!
-Hvorfor blogger du?
Jeg blogger fordi da har jeg et sted jeg kan skrive ned hva jeg driver med og sånne ting også kan jeg dele det med andre.
-Hva liker du å gjøre på fritiden?

Ri, være med venner, tegne, sitte på pcn og å synge!

-Yndlingshest?
Er det hesterase du mener? alle! Navn, da har du nesten akkurat lest de.

-Hvis du kunne valgt en dag med å gjøre absolutt hva du ville, hva ville du gjort?
Enten samle alle fra rideleiren 2011 og finne på noe gøy, gjerne med hest. Eller å bare drive med hest en hel dag, være i stallen, ri og bare kose seg!

- Hva liker du MINST å gjøre på fritiden?

Ehm, egentlig så vet jeg ikke helt?

-Yndlings sport?

Ridning

-Går du på fotball?

hehehehe, nei!

-Liker du banan?

ehm, ja. Sånn gul frukt/bær banan ja! jeg vet jo hvem som har skrivd hvilke spørsmål så jeg måtte svare sånn, haha.

-Liker du fisk?

Jaa:)

-Liker du sånne innekose griser?

Ehm, ja sikkert, haha.

-En person som betyr mest i livet ditt?

Mamma, tihi :))

-Melk VS vann?

Melk!

 

Jaa, det var alle!

//Thea

TAKK FOR ALLE SPØRSMÅLENE!wild ones

Good morning. Jeg har vinterferie og våkner så tidlig! :c Prøver å sovne igjen men klarer det ikke. Men her kommer en sang som jeg liker veldig godt. Skal begynne å ha ukas sang, ukas sang kommer egentlig på fredager, og kanskje jeg husker helgas sang på søndager, men i alle fall så lå jeg ut denne i dag for en start litt før, haha.
 
 
'
Hører på den nesten hele tiden, bare elsker den!!
 


//Thea
LIKTE DU SANGEN?
og forresten, noen som kan fortelle hvor man får inn sånne hjerter i innleggene? har helt glemt det ;o

for en dag...

.. for plutselig ble jeg brunette. Hehe, ja. Farget håret mitt brunt, men er ikke helt ferdig, men skal gjøre resten i morgen for jeg gidder ikke i dag, det er bare igjen litt bak, da.
Jeg fikk forresten noe å finne på i dag, bakte cupcakes hos bror min og dama hans med søstra mi også spiste jeg middag hos bestemor og bestefar, jeg og søstra mi dro på butikken og kjøpte hårfarge, hun klipte tuppene mine og farga håret mitt! :) ps, hun har gått en del av frisørlinja, så det vart ikke noe fucka klipping, altså.


yesda

og sånn VAR jeg;//Thea

HVA SYNES DU?

Hjemme igjen!

Halloen

 

I går kveld kom jeg hjem fra bestemor og bestefar. I går på dagen, eller fra klokka 12 til 17 var jeg med storebroren min på 21 og kjæresten hans på hytta til bestemor og bestefar. En del folk fra familien til kjæresten hans var der, og det var koslig. Vi grilla, akte og lagde hopp. Også kjørte jeg snøscooter da, det er jo så gøy. Bare at jeg tok litt feil på gassen og bremsen inniblandt, haha.
Nå sitter jeg og bare loker rundt på blogg.no og på facebook, før jeg går å henter meg litt mat. Jeg har vinterferie, btw. Litt utpå dagen får jeg vel kontakte ei venninne og spørre om å finne på noe, må jo utnytte vinterferien så godt som mulig!ehe, profilbildet mitt på facebook, jeg har redigert det til tusen, såeh. Jaja.

//Thea

DINE PLANER FOR DAGEN?

PS. I innlegget nedenfor skrev jeg at dere kunne vinne en neglelakk.. herreguuud.. det var jo et neglelakk innlegg og jeg var litt sånn i "neglelakkverden" men jeg mente en parfyme! Blogg.no deler ut 50 parfymer, bare trykk på bildet to innlegg ned!

inspiring nailpolish

Hallo

Var på weheartit.com(trykkpåweheartit.com) og fant en del inspirerende negler, eller, med inspirerende neglelakk,da! Åh.
//THEA

LIKER DU OGSÅ SÅNNE BILDER, OG NEGLELAKK?

PS, ET INNLEGG NED KAN DU VINNE EN NEGLELAKK, BARE TRYKK PÅ BILDET I INNLEGGET NEDENFOR! BLOGG.NO KONKURRANSE.

Parfyme konkurranse på blogg.no

Hallo! Jeg er med i en konkurranse på blogg.no der de deler ut 50 parfymer fra ESCADA! Er ikke det bare sykt kult? Håper virkelig jeg blir trekt ut! Meld deg på du også. HER.

 

//Thea

ps. Sorry for litt lite blogging den siste dagen ellernoe, men er hos bestemor og bestefar så er ikke like mye tid til pc!


Klikk her for å se hvordan du kan få Rockin' Rio!

Awesome hair

//WEHEARTIT.COM

 

Thea

INSPIRERER SÅNNE BILDER DEG? de inspirerer i allefall meg! c:

Skolen-Andrea-Lekser-Hotel Cæsar...

...noe som vil si; lite blogging i dag! Blir nok litt mere blogging i helga og neste uke, for da har vi nemlig vinterferie. c: Det er mange som har vinterferie nå (heldiggriser), men da er jo vi heldiggriser for dere neste uke. Mohhahaha.

Nå skal jeg straks på skolen, bare jeg finner en genser -.-, etter skolen blir jeg med Andrea hjem, hunden hennes fikk valper natt til Søndag, og vi kommer jo til å kose litt med de, aw! Også har hun en sånn søt liten lillebror som elsker "hode, skulder, kne og tå" som vi alltid gjør med han, hihi. Da jeg kommer hjem blir det vel litt lekser, og da jeg er ferdig med de leksene er det sikkert tid for Hotel Cæsar, hvis jeg ikke bare får putta et lite innlegg i mellom leksene og Hotel! c:

 

//Thea

HVA SKAL DU I DAG?

Bare sånn siden vi er inne på valper, vi hadde valper i sommer, hihi. 

OUTFIT 210212

'//Genser, Cubus //Bukse/olatights, Cubus             og bare sånn til mongo info, sokkene er også fra cubus, haha!

Kult med mattebok på gulvet, btw. c:

cambilder sucks, og kjedelig outfit.

 

//Thea

Såååeh,ja. HVA SYNES DU? 

Min hverdag;

Hallo!

Er med i en konkurranse på denne bloggen, der vi skal legge ut et bilde av min hverdag, og det hun synes er finest og passer best vinner et blekksprut-kjede! Her er da mitt bidrag;

 Hverdagen min går ut på lekser å pc for det meste, men jeg er med venner også! Har en del lekser for tiden, og sitter en del på pc'n min, uff, er hekta. Men legg merke til heste-puta i bakgrunnen, jeg driver nemlig med hest på fritiden også!

For å komme til konkurransen kan du trykke HER!

//Thea

SKAL DU MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN?

a sweet muffinFotograf: Meg

 

Thea

Synes?

Jeg tjener på bloggen...

...uten å være på topplista! Er ikke det kult? Haha. Hvis dere også vil tjene på bloggen kan dere trykke på de bloggerfy tingene før "headeren" kommer.. disse:En av disse er det bare å trykke på, registrer deg, få sånne ut på bloggen, og vips. Med en gang noen kommer inn på bloggen din tjener du! :)

// Thea

SKAL DU LAGE DEG, ELLER HAR DU BLOGGERFY?

kjole vs kjole

Halloo

 

I går så var jeg på ukm, det var mange som var kjempeflinke. Noen som ikke var like flinke også, men de fleste var flinke! c: Hadde ikke med meg kameraet, så ble jo ingen bilder, da.

 Men uansett, jeg tenkte jeg skulle ha en kjole vs kjole, såå.

Begge kjolene er fra fokiwa.se, link under her. c: 

Nr.1 kan du finne HER!             Nr.2 kan du finne HER!

 

 Min mening er nr.1 !

//Thea

HVILKEN SYNES DU ER FINEST?

 

 

 

 

 Forslag til må-gjøre-video

Helluen!

 

Jeg natter hos Mari, også tenkte vi å lage en må gjøre video, en liten oppmuntring på bloggen også, haha. Så jeg sier bare: KOM MED FORSLAG! Videoen blir filmet med enten webcamera eller speilrefleks, vet ikke helt enda! :)

 

Thea

KOM MED FORSLAG!

tetris gjør deg gal

Hallo

 

Sorry at jeg ikke har blogget på en stund, men.. no more to say! Gidder ikke komme med unnskyldninger. Akkurat nå har jeg besøk av Mari og hun leser i et blad mens jeg gamer tetris for harde livet! Er helt avhengi, vet ikke hvordan det skrives.Hooho! Det gjør deg seriøst helt gal, ser de tetris-klossene over alt, drømmer om de osv. Hahaha.  Kommer ingen bilder nå.

 

Thea

PS. JEG HAR REDIGERT OG ORDNA SPØRSMÅLSRUNDE VIDEOEN, MEN TENK HVA SOM SKJEDDE... DET KOM ERROR, DET GÅR IKKE AN Å LASTE DEN NED PÅ BLOGGEN! eh, så ja. 

Q. Spiller du tetris?

Annikeeeen

Heii! 

 

Nå har jeg besøk av Anniken, og vi chillarn til tusen. Vet ikke helt hva vi skal i dag, egentlig, men blir vel noe.. cx 


se bort fra dobbelthaken min...... 

Anniken er best <3


THEA

HVA SKAL DU I DAG? 

 

skolen

Hellu

 

Nå stikker jeg snart på skolen, så det blir et kjapt innlegg. Sorry at jeg ikke har blogga siden lørdag(?) tror jeg, men har gjort så mye annet. En liten oppsummering, på lørdag, så var jeg på dokka med Mari, vi spiste boboli og prøvde sko, hah. Som jeg sa, også kjøpte jeg meg en topp på cubus, kan legge inn et bilde litt senere. På søndag (i går) var det jo morsdag, og jeg gav mamma gaven fra meg, hihi. Det var sjokolade og sånne lovehearts ting.Også var jeg en time hos Emma, etter det var Mari med meg å red på Katla. I fem-tiden dro vi å så på isskulputerer, det var sykt fint. Da vi hadde vært der i sånn.. fem minutter, kom lyset på inni skulpturene, jeg ble med Mari hjem, og vi spiste morsdagskake. Ingen bilder tatt på søndag. Tok noen på lørdag, men kameraet er tomt for strøm, så de bildene kommer en annen gang. Noen bilder jeg tok for en stund siden;


Har ikke navna de, men vil ikke at dere skal ta de, så ikke ta de! 

 

THEA
my day is like..

.. en dag med Mari. Skal først på cubus og Mari skal kjøpe seg noe der, vet ikke hva, også skal sikkert jeg kjøpe meg noe der også! Så da blir det vel innkjøpsvideo. Eller bare bilder av det jeg har kjøpt meg. Også blir det vel en tur på kaffe koppen (en cafe på dokka) kjenner jeg meg og Mari rett, også kanskje kjøper vi oss boboli, nam! Etter det stikker vi sikkert på bergfoss-senteret og sitter på mix, prøver sko på eurosko og prøver kjoler på b-young! Haha. Jeg tar med meg kameraet, så blir det noen bilder, og hvis vi kjøper oss boboli, så kan jeg ta bilde av det og vise til dere, er jo ikke alle som vet hva det er.  

Jeg tenkte forresten at jeg skulle begynne med sånn ukas sang, og denne ukas sang er........

 

DJ Antoine

Fått den helt på hjernen, eneste jeg hører på hele tiden.. synes den ikke var så bra på førsten av sangen med det første, men hør på hele så er det (y) og litt mange ganger (sånn som meg) så blir det sikker din ukas sang, også! 


<--- MEG, MARI --->

 

 

THEA

HVA SKAL DU I DAG? 
Kakao

Heioo

 

Haha, teit overskrift, iknow. Men grunnen er at jeg drikker kakao nå, nam. Jeg bare elsker det, haha. Jeg har egentlig ikke så mye å si.. HEEELG! hehe. Kan legge til noen bilder jeg tok i stad:)

  

-Thea

LIKER DU KAKAO?

Dokka next

Heiioo

 

Det er en stund siden jeg har blogga, unnskyld! Jeg har bare ikke hatt tid eller blogglyst, fyskamme seg Thea. 

Nå har jeg spilt inn spørsmålsrunde videoen, og den kommer i løpet av helga en gang, hahha. Nå har jeg besøk av søte Elisabeth, for å komme til hennes blogg trykk ---> HER :) hihi. Nå skal vi på dokka, så shallabajjjjjjs bloggen. 

 


<---Meg, Elisabeth---> <3 

 

gleder dere dere til videoen? :) 

ELISABETH HAR UKAS BLOGG PÅ BLOGGEN SIN, MELD DEG PÅÅÅ! :) HEEER <3

School

Heioo! 

 

Skal på skolen om en halvtime, eller, vi begynner klokka halv ni, men møter Sandra et sånn sted klokka åtte,også går vi noen ganger opp til Hanne, men ikke alltid. Er på skolen ti over åtte ca. da, haha. Jeg har ikke sminka meg eller noe, så jeg legger ikke ut et bilde av meg akkurat nå. Da måtte det uansett blitt cambilde, fordi jeg finner ikke den ledningen man "sender" over bilder med fra kameraet til pcn, hehe.. Flink! Men her kommer et bilde av meg i jula en gang. 

 

-Thea

BEGYNNER SKOLEN DERES OGSÅ HALV NI? 

cupcakes and candy!Heiheii!

I går kveld lagde jeg cupcakes, nå kommer litt bilder. Ps, jeg suger til å pynte cupcakes, haha.og mens jeg venta på at de ble ferdige i ovnen.... kom godiset frem. Hiihihihi


var ikke så mye godteri, fordi jeg ikke ville ha så mye, lol. 

også skulle jeg jo lage toppingen:


haha, det var en som var så stygg.. 


vart faktisk LITT fornøyd, hahahah. 


*hjerte* til leserne mine


B til bloggen:)


Mari+Thea <3 verdensbestevenner, hihi.

Takk for at du tok deg tid til å se på bildene, og lese under/over de.        Minner om spørsmålsrunden som blir avsluttet i kveld, ----> HER. c:

-Thea

LIKER DU CUPCAKES?  jeg elsker det, hihihihi

 

God morgen

Helluuen!

 

Og god morgen. Ganske tidlig, men lå meg veeeldig tidlig i går da, ti eller no, var sykt kvalm så. I dag så har jeg rett og slett ingen planer, chille? stikke på svømming? ri? vetche. Men det finner jeg ut av etter hvert, haha. 
Minner om spørsmålsrunde i innlegget nedenfor, dere kan komme dere dit ved å trykke --> HER! så, jepp. Bare spørr i vei, vil ha mange spørsmål!

Akkurat nå chiller jeg max. bare see


egentlig er det ganske mørkt på rommet, men den blitsen gjørd et så lyst, haha. 

 

-Thea

HVA SKAL DU I DAG?

 

Spørsmålsrunde

 

Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde, så kunne dere få bli litt bedre kjent med meg. Jeg svarer på video, så det er sagt. So just ask me!;)

 


// arkivbilde // 

 

Såå, hva lurer du på? 

smakebit

Heisann! 

 

Jeg har tenkt til å lage en video av rommet mitt, eller, rommene mine da, har to rom. Men siden jeg ikke orker å ta video nå, fordi jeg er syk, så tenkte jeg å legge inn litt bilder av rommene mine som jeg tok i går, det er bare en smakebit, og dere får ikke se så mye av rommene mine enda, hihi. 

også er jeg alene hjemme, og veldig flink til å fyre i ovnen, bare se!:)

-Thea

Q. Var smakebitene gode? hehe
 

Cakepops pictures

Hallo:)

 

Da skal jeg legge ut bildene av cakepops'ene, det var dårlige bilder på grunn av cam bilder.

 


strøsselet, eller hvordan det skrives, haha. haha, rare blikk, men. c: 
lol

ooogså slenger jeg med et bilde av at jeg og Mari sminka oss fjortis for ca. en uke siden, haha. <--- Meg, Mari --->

Jeg har forresten fiksa kameraet mitt, man får ikke så super bra bilder av det, men det funker! :) Så hvis dere vil at jeg skal legge ut noen bilder av ett eller annet, just comment! 

 

-Thea

Q. Hva synes du er "inspirerende" som jeg kan ta bilder av å legge ut? jeg har ikke bra kamera, som sagt. Så blir jo ikke akkurat noen spesielle inspirasjons bilder, da. Ehehhe

Cakepops!

Hei.

 

Da har jeg fått bildene av iskaffen og sånn, haha. Det er bare to bilder, men. 

Det ligner på milkshake, men det er iskaffe! 

 


Kokken Emma. :)) 

 

Nå har jeg besøk av Mari, og vi lager cake pops, det håper vi er godt. 

http://passion4baking.com/ her inne finner dere cake pops oppskrift, søk på det, også er det sprinkles cakepops.

Bilder kommer da vi er ferdige, "bollene" står i fryseren nå! 

 

-Thea

Q. Har du lagd cakepops før? er det godt?

thebra

+Add meg som venn

Jeg er ei jente på tolv år, jeg elsker hester, Justin Bieber, cupcakes og One Direction! <3

Søk i bloggen

hits