mars 2012

Drar om to timer

Hallo:)

Om to timer er jeg på vei til Anne Sofie sammen med Maren. Gud som jeg gleder meg:) Skal pakke etterpå, for fikk ikke pakka i gårkveld, pga. latheten min, hehehe. Skriver ikke så mye nå, men skal ha med pcn til AS så blir sikkert mere blogging der, skal være der til Tirsdag:)Et bilde jeg tok i går-kveld.

//Thea

GOD PÅSKEFERIE ALLE SAMMEN:)

HVA SKAL DERE I PÅSKEFERIEN?

Dagens sang

Heihei!

Far East Movement / Justin Bieber: Live My Life


Jeg bare elsker denne sangen, hihi.

Beklager lite blogging i det siste, men har ridd annenhver dag, også er det jo lekser.. også er jeg jo masse med venner. Men skal bli mere blogging framover nå, skal til Anne Sofie på Lørdag, wiii. Gleder meg så sykt. Denne gangen skal Maren fra rideleiren være med og! Det blir så bra.

Akkurat nå sitter jeg å ser på cake boss og loker på facebook, fordi jeg er ferdig med å ordne meg, til skolen som begynner halv ni, skal gå åtte. Hehe.

//Thea

HVA SYNES DU OM SANGEN?

turn me on


Hallo!
I dag har jeg hatt med meg Sandra til Katla, var for det meste bare jeg som red. Men var en fin tur for det. Det er skikkelig fint vær, og jeg ligger på trampolina med olashorts og tynn genser! Ah, man kjenner at våren er her! Eller, på vei. Kjennes ut som om det er sommerferie. Hihi.
Etterpå skal jeg til søss+Andre og jobbe litt i hagen dems, hehe.

Dagens sang er turn me on av david guetta og nicki minaj.

David Guetta - Nicki Minaj: Turn Me On (feat. Nicki Minaj)
i like that song^^
 skulle prøve å ta et bra bilde av sola, men vart ikke så bra når jeg ikker har kamera, aff..

//Thea
LIKER DU SANGEN?

kul overskrift

Heio.

Ja, veldig kul overskrift. Hah. Neida, men fant ikke på noe annet å skrive som overskrift.
Natter hos Mari, vi var på kino i går "The Hunger Games", norgespremiere. Den var bra, men både jeg og Mari synes den var litt skummel inniblandt, haha. Eller, det var vel mest på grunn av de syyyyykt høye lydene i kinosalen. Også skreik vi ut i kinosalen da det kom en sånn hundetiger, som Mari kaller det. Et slags dyr, det kom liksom rett mot oss sånn plutselig liksom... hahah! Den varte fra 21.00 til 23.20, så den varte ganske lenge, men det var vert det. Jeg holdte på å sovne på slutten da, heh.

Mari ligger å sover så jeg tok fram pcn min, så jeg kunne sitte på den til Mari våkner.
Ingen bilder akkurat nå, men Mari skal ligge hos meg i natt, så blir nok noen bilder da!:)

//Thea

HAR DU SETT THE HUNGER GAMES?

blææ

Haha, hei.

Ikke den kuleste overskrifta, men måtte bare blogge litt, og tok en overskrift som hører til hvordan jeg føler meg nå, rett og slett helt "blææ." Jeg er jo syk, og jeg trodde jeg var på bedringens vei i sta, for da var jeg litt bedre, men NEIDA.. Åh, jeg som skulle ri i morgen, får vel ikke gjort det.. men never say never. Vet jo aldri, kan hende jeg føler meg bedre i morgen, og skolen står for tur. Håper det, har bare vært på skolen på Onsdag (igår), denne uka, og jeg går glipp av så sykt mye, noe som er kjempe dumt..
Jeg har kommet meg opp av senga, kledd på meg og sitter på tv-rommet mitt.. Men jeg føler meg like blæææææ. Eneste jeg håper på nå er å bli FRISK! som en fisk.. heheh..

OK. Sykt klage-innlegg, i know, men jeg blogger om det jeg driver meg og hverdagen min ++ og det jeg driver med nå er å føle meg blææ.. ok, en rar setning? forsto den nesten ikke selv:pyesda, cam-pic sucks.

day 2

Day 2 - Mine 3 yndlingssanger akkurat nå.Random rekkefølge ^^

Sirius: Thank You
One Direction: Up All Night

 

Cover Pop: Young Wild And Free (Tribute) [Cover Version]
jeg vet ikke om det er den riktige young wild and free sangen, men det skal være young wild and free av snoop dog(g)??

Jeg er forresten syk fortsatt, hadde 38 i feber og kasta så vidt det var opp i går kveld.. ææsj.

//Thea

HVA SYNES DU OM SANGENE?

day 1

-Day 1 - Profilbildet mitt på facebookMari. Elsker deg jentami. Du er seriøst verdensbeste!

atm. har jeg besøk av Mari. Jeg og hun har sett på cake boss og spist nudler, lagd danser på trampolina, og liggi på trampolina å snakka om gutter, hihi.

//Thea

HVA SYNES DU OM PROFILBILDET MITT PÅ FACEBOOK?

 

30 days challenge

Hallo. Jeg fikk inn et forslag av Mari om hva jeg kunne gjøre for å blogge litt mere, ta en sånn challenge, jeg tok 30 days challenge:) Begynner i morgen jeg, for det går ikke an å laste opp bildet nå, ååh.~ Er forresten fortsatt syk.. fml! Jeg er helt daff, rar i hodet og spyr NESTEN når jeg spiser, uansett hva jeg spiser..

Day 1 - Profilbildet ditt på facebook
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Piercingene dine, om du har noen?
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - 10 ting om deg selv
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker

.

 

 


 

dagens sang

Dagens sang;
I love this song, hihi. Åh, ja den er helt elsk. Sirius - Thank You
 
I dag har jeg vært, og er syk. BLÆÆÆ. No more to say, kjedelig blogging i det siste, i'm sorry.. men jeg har seriøst INGENTING å skrive om..
 
//Thea
FORSLAG TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM?masse har skjedd og skjerpings!

Hallo!

Masse har skjedd siden jeg blogget sist.. f.eks at hamsteren min døde på onsdag, rip. Den skulle avlives p.g.a svulst den dagen, men så skulle jeg og mari vekke den da, også kom den aldri opp.. Så vi letta opp den hamsternesten, og der lå hamsteren min helt flat med øynene nesten helt poppa ut, dakar. Jaja, jeg og Mari hadde en begravelse, også var det egentlig glemt^^ Beste for lille Fluffy, ja, hu het Fluffy.
På Torsdag var jeg på ridetur, jeg og Mari. Mari var med meg til Katla, men jeg red for det meste, Mari hadde ikke så veldig lyst, ferdig med det!:) Men vi var på ridetur i to timer, og det var sykt koselig, bare at Katla prøvde å bukke i steden for å galoppere, hehe. Det er bare gøy!
I går skjedde det ikke no' spesielt. Satt å spiste ostepop, haha.
I dag så har jeg vært på russerevy med Mari, Maren og Hanne, sykt gøy, haha. Gleder meg til jeg blir russ, drite meg ut på den måten som de gjør! Etter russerevyen gikk jeg og Mari hjem, mens Hanne og Maren var på Dokka litt lenger. Jeg og Mari gikk hver til oss. Da jeg var hjemme hoppet jeg i rideklærne og dro til Katla, da red jeg på en passe lang tur, fyflate! Hesten har plutselig fått fortere galopp??! Hahah, var i allefall kjempe morsomt, gikk nok veldig fort i galopp, men det er det beste!
Da jeg var hjemme tok jeg på meg andre klær, spiste og hoppa litt på trampolina, du skjønner jeg satt opp trampolina her om dagen, i går... hehehe:DDDD Også rydda jeg rommet, jeg synes jeg har vært flink, jeg har rydda, støvsugd og ja.. :)

SKJERPINGS.. JEG SKAL BLOGGE HVER DAG, SORRY.. MEN HAR LIKSOM IKKE VÆRT HELT KEEN PÅ Å BLOGGE...

 

SORRY FOR VEEEEEELDIG LANGT INNLEGG!

//Thea

HVA SYNES DU OM DET SOM HAR SKJEDD MENS JEG IKKE HAR BLOGGET?

I går + nå!

Hahah, for en teit overskrift.
Ok, men jeg må kjappe meg for skal ordne meg til skolen så blir et kjappt og kort innlegg..

I går så var jeg og Mari på joggetur, vi hadde med oss Max, som er hunden til Mari. Vi jogga i to timer, det var kanskje hm,ja vet ikke hvor mye det var tilsammen at vi gikk, men det var ikke mye. Vi jogga en lang runde, bare rundt omkring, opp til en kirke, ned til landsbyen, i gater osv.

Nå har jeg akkurat dusja, og kledd på meg, nå skal jeg pusse tenna, sminke meg osv.. sånn som ikke er noe spennendes, for det gjør vel du om morra'n også!
I dag skal hamsteren min avlives og jeg skal ha begravelse med Mari.

 

NO PICTURES

// Thea
Har du jogga i to timer før? 

ps: i love you//Weheartit.com

Thea

Hva synes duu?

Photoshoot med Mari

Hei! I dag har jeg vært på lang joggetur med Mari. Etter det hadde vi photoshoot i en skog som kalles trollskogen:) Nå kommer bildene.. eller ar ikke med absolutt alle da, 270 bilder så, hehe. Og alle er ikke like bra! Jaja, det var de mest ordentlige, liksom:p

 


Åh, verdens beste jente!


woow, jeg har verdensfineste bestevenn.<3


Helt ekte hår! fintfint


OIIDA, SÅ LITT SLØV UT.. HEHHEH


i am who i am

 

Haha, kan sikkert legge ut flere bilder en annen gang!

//Thea

TYCKS? 

Mamma har bestilt noe søtt til meg!

Hallo!

 

Åh, mamma kom inn på rommet mitt i sta, og ba meg gå inn på jotex.no, også gjorde jeg det da, også ba hun meg søke på mufins, da tenkte jeg bare "det kan ikke være noe annet enn noe søtt noe" OG DET VAR DET IKKE HELLER. Mamma har bestilt noen supersøte muffins-gardiner til meg, wii. Helt uten at jeg visste noe, hun vet ikke når de kommer, men jeg gleder meg til de kommer, i alle fall! 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SIDEN DER DU KAN KJØPE DE! 

Nå skal jeg se på cupcake girls på TLC, hihi. 

//Thea

VAR IKKE DE SØTE?

love heartsi love youKoooskiss me

 

Jeg elsker love hearts, de er så gode!
cambilder sucks.

Jeg er fortsatt syk, btw.

 

//Thea

LIKER DU LOVE HEARTS?tett...

.. i nesa, halsen, osv.. så jeg er hjemme fra skolen i dag. Vart forkjøla etter skidagen i går, verdens verste vær og det var ikke noe morsomt heller! Jeg datt faktisk bare to ganger på ski, da. Ingen uten ski, altså, haha.- da jeg var blondieee

//thea

Skidag i morgen

Hallo

 

I morgen er det skidag, det er femte, sjette og sjuende(der jeg går). Vi skal på et sted som heter snauhaug, og der skal vi gå på ski, ehe, selvfølgelig, grille, spise sjokolade(!!) også bare kose oss, i think. Jeg hater å gå på ski når det gjelder å gå sammen med folk fra skolen, uten om venninner, da. Liker å gå på ski på fritiden, eller, kanskje en sånn søndags tur, liksom, med en venninne ellerno!

Får ikke til noen bra bilder, så no pics. today..

 

//Thea

LIKER DU Å GÅ PÅ SKI?SALGSBLOGGEN MIN!

Hei:)

Nå har jeg lagd meg salgsblogg, jeg legger ut mange inlegg etter hverandre, så dere får bare scrolle dere nedover siden på bloggen, for jeg vil jo få solgt noe, å gidder liksom ikke vente en uke i mellom hvert innlegg, hehe. For å komme til salgsbloggen min kan dere trykke "HER", da kommer du rett inn til den, i steden for å skrive bloggnavnet i søkefeltet.har ikke sminka meg ellernoe i dag, men samma deeet vel!(:

 

//Thea

SKAL DU BESØKE SALGSBLOGGEN MIN FOR Å SE OM DU KANSKJE FINNER NOE Å KJØPE? 

LIK FACEBOOK-SIDEN MIN!

Hallo. Glemt å si at jeg har facebook side, men endelig!!

HER! Fint om du svarer på hva du synes om bloggen også, på sånn spørsmålstermometer ting, haha.

 

//Thea

SKAL DU LIKE SIDEN MIN?10 ting du kanskje ikke visste om meg

Hallo, her kommer ti ting du kanskje ikke visste om meg;

  1. Jeg har sykt dårlig selvtillit
  2. Jeg elsker engler, eller sånn englepynt, da.
  3. Jeg skal få hest på for/ få hest til sommeren
  4. Jeg har verdensbeste venner
  5. Jeg har så lyst til å lære meg noter eller hva det heter på piano/keyboard. Kan bare en sang jeg kan uten noter
  6. Jeg elsker høytlivsbukser, men har ingen selv
  7. Jeg elsker sommeren
  8. Jeg blir bare helt "ååh, nam" med en gang jeg hører ordet vanilje
  9. Jeg elsker marsipan, hehehhe.
  10. Jeg vurderer å lage en salgsbloggehe, jeg har ikke sminka meg, børsta håret ellernoe.. morratryne!!

 

//Thea

VAR DET NOE DU IKKE VISSTE OM MEG DER?

pyntdeg.no

Hallo!

pyntdeg.no (pushpushpush) er det sykt mye fint. Masse uglesmykker og jeg bare elsker uglesmykker, hihi.
Akkurat nå har jeg dusja og bare sitti litt på stua, tenkte å ha tv-maraton i natt, haha. Bare sånn at jeg ser på tv hele natta, liksom. Det er litt kult da, neida, men atte det er så masse kult på tvn. ehehe, eller, jeg vet ikke egentlig? Kanskje masse kjedelig også. Jaja, nå får jeg slutte med den barnslige "snakken" min..

Isåfall, hatt en fin dag med elisabeth, da. :D

 

I morgen kommer Mari'tuppa mi hjem fra Oslo, gaaad, gleder meg!!! :D

Skulle egentlig legge ut et bilde av mari, men det funka ikke ._.

//Thea

LIKER DU UGLESMYKKER? :3

tidlig oppe!

Heihei!

Jeg kunne godt ha sovet nå, og det hadde jeg sikkert gjort.. om ikke broren min hadde kommet klokka 07.55 og banka på døra så jeg våkna, ahf.. Menmen :) Det går da greit. Jeg er alene hjemme, så jeg er den eneste som kunne låst opp døra til han, og sitti på stua å snakka med han, for det er jo INGEN som går å legger seg når man får besøk, eller er det noen tomskaller som gjør det også o,O

Elisabeth kommer klokka ett i dag, og det blir gøy! Gleder meg. Har ikke sett henne siden Fredag så, for vi har vinterferie og har ikke sett henne siden skolen!//Bildene er tatt med canon eos 550D// Sandra sitt kamera// Fotograf; Meg// Tatt i sommerferien

VÆR SÅ SNILL, IKKE TA BILDENE!

//Thea

HVA SYNES DU OM BILDENE?

thebra

+Add meg som venn

Jeg er ei jente på tolv år, jeg elsker hester, Justin Bieber, cupcakes og One Direction! <3

Søk i bloggen

hits