april 2012

outfit 30.04.12

Hallo:) Dagens outfit kommer her:

 
Bukse CUBUS amerika singlet CUBUS

Thea

HVA SYNES DU? 

Dagen min

Heihei:)

I helga har jeg jo vært hos bestemor og bestefar. I går kom Sindre (søskenbarnet mitt) som er like gammel som meg og skulle også ligge over der. I dag så skulle han bli henta, og da var Malin (storesøstra hans/søskenbarnet mitt) med å henta han, hun går i tiende klasse.
Jeg og Malin dreiv å gikk oppover på et sånn jorde også begynte vi å snakke om at kanskje jeg kunne ligge over hos henne, og det ble det til. Vi har vært å gått tur, og jeg har tatt en del bilder av hun, haha, også ordna jeg håret hennes da, med kongle og "bæssfarhuggu" som vi kaller det, det er en sånn blomst. For hun sa jeg skulle lage en "natur" frisyre på henne, hahah. Nå ligger vi under dyna og blogger på hver våres blogg, hihi.

Link til Malin's blogg, HEEEEEER!:) Sjekk den davell.bare et bilde jeg tok av meg i sta, hehe:p

-Thea

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Hva tror du dette skal bli?

Heihei. Sorry for kjempe-slapp blogging. Ikke blogga på over en uke, tror jeg.
Nå går jeg med krykker, for på Onsdag ble jeg kasta av hest, ehe.
Jeg har tegna masse i det siste, og nå tenkte jeg å legge ut starten av en tegning, også skal dere få gjette hva det skal bli, det det skal bli kommer det bilde av i kveld. Det er ikke noe konkurranse med premie dette her, det er bare en liten moro-sak som du kan gjette på:)Haha, ja.. hva kan dette være?

BARE LOV Å GJETTE EN TING PR. PERSON!

THEA

LIKER DU Å TEGNE?

Facebook siden min og dagen min

Heihei:)

Vet ikke om hunden min skal avlives i dag eller i morra, men tenker ikke på det nå, så blogger nå.

Jeg håper virkelig jeg kan få flere som liker facebook siden min, det er seks som liker siden, men jeg har hatt mange flere som har lest og kommenter bloggen, så jeg hadde håpa på litt flere likes inne der også:) Bare søk på thebra.blogg.no på facebook i søkefeltet så skal siden min komme opp, men, eller, kan skrive med link:heeeer. Mari kommer sikkert når som helst fordi hun ringte meg 7:22 å sa hun var klar, hun mangla bare å fikse håret, og jeg spurte om hun ville komme ned og det skulle hun når hun var ferdig med håret. Etter skolen skal jeg og Mari være med Andrea hjem! Hunden til Andrea har valper, og de er så søte:) Noen er dratt til nye eiere, mens det er igjen noen, vet ikke om det er igjen en eller flere jeg, hehe. Og som jeg har blogga om før, Andrea har en sykt søt lillebror som vi sikkert kommer til å drive med, hihi.

THAT'S MY DAY.

-Thea

HVA SKAL DU I DAG?

Morgendagen blir tøff

Heiallesammen.

Har rett og slett ikke orka å blogge, kan kalle meg lat da, men det er meg, heheh. Også har jeg vært en del ute med Mari, joggetur mange dager og, ja. :)
Men i morgen tviler jeg på at det blir noe blogging da det blir en utrolig tøff dag for meg, hunden jeg har hatt siden hun var valp må avlives pga. kreft og hun begynner å bli blind. Mamma skal kjøpe batterier til kameraet mitt, så jeg skal ta mange bilder av henne. Men det kan hende det kommer et "siste bilde" av henne i morgen, om jeg orker..

Håper dere forstår dette!

-Thea

HAR DERE MISTET ET DYR FØR?

if i die young...

Dagens sang er if i de young av the band perry.

Åh, den er så fin.
 
-Thea
LIKER DU DENNE SANGEN?American Pie: Reunion

Hellu.

Jeg og Mari lå oss klokka åtte i dag tidlig, og sov til ett, hehe. Vi er sykt flinke, iknow.
Klokka sju dro vi på kino! American Pie, Reunion. Haha. Eller, vi dro halv sju da. Filmen skulle starte klokka sju, men det var så mange i bilett-køa så filmen starta kvart over sju. Den var veldig morsom, og jeg hadde det gøy. :)

Nå skal jeg sove, fordi jeg er så sykt trøtt etter å ha vært oppe så lenge i "går", også er det jo skole i morgen, uff..hehehe.-Thea

HAR DERE SETT DENNE FILMEN?

oppe sent

heiheihall0. heheh.

Jeg og Mari er fortsatt oppe, jeg er egentlig litt trøtt, men liksom. Jeg MÅ ikke sove, jeg er ikke så trøtt:) Vi prøver å få lasta ned en sånn ting på pcn til Mari så vi kan få sett filmen "få meg på, for faen". Har skikkelig lyst til å se den, haha. Jeg har hørt den er litt pervo, og jeg har sett traileren, men får håpe den ikke er sånn i hele filmen. Uggabugga.
Jeg har lagd en video av meg og Mari, også skulle jeg til å legge den ut her, men jeg må jo laste ned sånn drit på pcn, og gidder ikke det nå, heh. Latsabb, vettu.sorry for at vi er så useriøse på bildet jeg lå ut nå, og før i dag.. men vi ser ikke ut. HHAHA.

-Thea

ER DU OPPE SENT I KVELD?

Sorry for null blogging

Hallo. Sa jeg skulle blogge i moss, men neida.

Jeg har overnattingsbesøk av Mari tuppami nå. Hihihi, 3 små ostepop-poser, 5 ummba'er, 2 iste bokser og en melkesjokoladeplate, hihih. Vi skal kose oss! Eller... vi koser oss allerede! Når det blir mørkt ute skal vi se på snarveien, en skummel film, i følge Mari. Gleder meg! Har ikke så mye å blogge om egentlig.

 


hoho, zøtæ.

-Thea


 

thebra

+Add meg som venn

Jeg er ei jente på tolv år, jeg elsker hester, Justin Bieber, cupcakes og One Direction! <3

Søk i bloggen

hits